Discover your path and potential

VISIONROOM

Værdi i lederskabet

Vigtige faktorer i værdifuld ledelse er selvindsigt og mindset. Det gælder for det personlige lederskab og for ledelse af virksomheden. 

En verden i konstant forandring betyder, at vi må finde tilfredsstillende måder at udvikle og tilpasse os på. VisionRoomDk fokuserer på værdier og værktøjer, der fører til positive, værdifulde og bæredygtige resultater. Vores formål er at aktivere, opmuntre og støtte udviklingen af ​​et sundt og værdiskabende lederskab på det personlige plan og i virksomheder.

Ledelse er ganske enkelt livslang læring, der bedst udvikles gennem praksis.


Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Helle omkring ledelsesudvikling i en årrække. Hun er en resultatfokuseret leder, der arbejder gennem mennesker. Helle har en klar strategisk orientering og en innovativ tilgang.

Trude Husebø, HR-direktør, Assuranceforeningen SKULD

Helle Lehmann, grundlægger

Find den indre styrke til udvikling

Gennem en lang erhvervskarriere med ledende stillinger i shipping og forsikring har jeg opbygget solide kompetencer indenfor ledelse. Jeg har prøvet det selv, været i tvivl og stået i større udfordringer end jeg troede, jeg kunne klare og fået arrene i ryggen. Derigennem har jeg udviklet et stort ønske om at hjælpe mennesker og virksomheder til et stærkt lederskab, hvor jeg kan bruge min faglige og personlige baggrund og erfaringer. Et helhedsorienteret lederskab med større adgang til indre ressourcer. Derfor startede jeg VisionRoomDk med et overordnet fokus på LEDERSKAB.

Jeg bruger min faglige og personlige baggrund i kombination med mine mange uddannelser og studier fra Jura til Yoga.

Vores ydelser

VisionRoomDk seeks to change how we meet the world by
supporting the individual to change from within

Det vi gør