VisionRoomDk og partnere

Hvem er vi?

Formål og værdier

I en verden med konstant forandring opleves nye udfordringer kontinuerligt.

VisionRoomDk hjælper med at identificere relevante områder, skabe mere indsigt og finde løsninger. Vi fokuserer på udvikling af mennesker gennem en helhedsorienteret tilgang ved hjælp af værktøjer og praksis, der giver større tilgængelighed til sig selv. Formålet er at styrke den enkelte og støtte et sundt lederskab.

VisionRoomDk er dybt engageret i at opnå succes for den enkelte og for virksomheden. Overordnet set sker det gennem større forståelse af formål, skabelse af en stærk vision, værdier og kultur og opbygning af bæredygtige løsninger.


Mød Helle Lehmann, grundlægger

Passioneret brobygger

Executive rådgiver og coach med en mangeårig ledererfaring fra rederier og marineforsikring, senest som direktør i et norsk forsikringsselskab. Med et fundament bygget på stærke faglige og personlige kompetencer, møder jeg den enkelte med åbenhed og stor indlevelsesevne. Jeg er i stand til at favne bredt menneskeligt og strategisk. I min coaching, bruger jeg indsigter fra mit lederskab og min praktiske og teoretiske baggrund. Jeg er stærkt optaget af værdiskabelse. 

Gennem mine mange år i shippingbranchen har jeg udviklet et udpræget globalt mindset og har stor erfaring med organisationsudvikling og forandringsprocesser, med positive resultater gennem mit motiverende lederskab og evne som ’brobygger’.  

Udover coaching og rådgivning arbejder jeg blandt andet med mit program ’dit indre lederskab™’. Et lederskab der udspringer fra kernekraften, hvorfra beslutninger kan træffes med afsæt i egne værdier. Programmet har sigte på den enkeltes evne til at reflektere og til at opnå større personlig forståelse og indsigt. Det er bygget op omkring øvelser i kombination med coaching, der har rødder i den kognitive, narrative og systemiske lære. 

Jeg er samtidig underviser, kursusudbyder og aktivt bestyrelsesmedlem.

Uddannelser (uddrag)

  • Cand.Jur, Københavns Universitet
  • Lederuddannelser fra bl.a. IMD, Lausanne
  • Erhvervscoach, Transition Coach EMCC Practioner 
  • Executive Board Programme, Insead Frankrig
  • Certificeret Meditation- og Ýogalærer

Skuld i København har under Helles ledelse gennemgået en organisatorisk positiv udvikling og modernisering med optimering af ressourcer. Fokus på medarbejdernes forhold, kundeforhold og udvikling af forretningen.

Ståle Hansen, President & CEO, Assuranceforeningen Skuld

Samarbejds­partnere

AS3 Executive

Hos AS3 executive får du professionel og kompetent sparring, når du vil sætte nye mål som topleder – og nå dem. Eller når du skal finde den hurtigste vej til dit næste direktørjob. AS3 Executive er markedsledende på outplacement, med erfarne rådgivere med en stærk ledelsesbaggrund inden for dansk og internationalt erhvervsliv.

Besøg:  www.as3executive.dk

Helle Bjerre, People-Balance

“Bæredygtighed handler om både People, Planet og Profit. Jeg integrerer bæredygtighed  og FNs verdensmål i min egen virksomhed ved at arbejde i partnerskab med andre (mål 17) og ved at inddrage “sundhed og velvære” i de processer vi tilbyder (mål 3). Det er min overbevisning at den enkeltes sundhed og velvære (People), er en forudsætning for at skabe sunde og bæredygtige virksomheder (People, Planet, Profit)”

Besøg: www.people-balance.dk

Kristina Babette Larsen, Yogafactory

Studiet engagerer en række dygtige undervisere. Ønsket er at alle skal føle sig velkomne og få fantastiske oplevelser gennem yogaen, fornyet energi, livsglæde, fysisk styrke og fred i sindet. Kristina er den ene indehaver af studiet og har en baggrund som sygeplejerske og kostvejleder og har utallige yogauddannelser. Hun underviser ud fra et holistisk og kærligt menneskesyn.

Besøg: https://yogafactory.eu/

Lars Ilyas Jægerfeld Kristoffersen, Samsara Kropsterapi

Lars har arbejdet som ManuVision kropsterapeut (Body-SDS) siden 2016. Samsara Kropsterapi er en behandlingsform, som er rettet mod såvel fysiske som mentale spændinger. Det kan fx være hovedpine, spændinger i nakken, stress, depression, vejrtrækningsproblemer, rygsmerter, søvnproblemer. Behandlingen er en kombination af: fysioterapi, massage, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker, stræk, akupressur, arbejde med kroppens meridianbaner, krystalhealing, zoneterapi, kranio sakral terapi og samtaleterapi. 

Besøg: https://samsara.dk/