VisionRoomDk og partnere

Hvem er vi?

Formål og værdier

I en verden med konstant forandring opleves nye udfordringer kontinuerligt.

VisionRoomDk hjælper med at identificere relevante områder, skabe mere indsigt og finde løsninger. Vi fokuserer på udvikling af mennesker gennem en helhedsorienteret tilgang ved hjælp af værktøjer og praksis, der giver større tilgængelighed til sig selv. Formålet er at styrke den enkelte og støtte et sundt lederskab.

VisionRoomDk er dybt engageret i at opnå succes for den enkelte og for virksomheden. Overordnet set sker det gennem større forståelse af formål, skabelse af en stærk vision, værdier og kultur og opbygning af bæredygtige løsninger.


Mød Helle Lehmann, grundlægger

Passioneret brobygger

Executive rådgiver og coach med en mangeårig ledererfaring fra rederier og marineforsikring, senest som direktør i et norsk forsikringsselskab. Med et fundament bygget på stærke faglige og personlige kompetencer, møder jeg den enkelte med åbenhed og stor indlevelsesevne. Jeg er i stand til at favne bredt menneskeligt og strategisk. I min coaching, bruger jeg mine indsigter fra mit lederskab og min praktiske og teoretiske baggrund samtidig med at jeg er stærkt optaget af værdiskabelse. Gennem mine mange år i shippingbranchen har jeg udviklet et udpræget globalt mindset og har stor erfaring med organisationsudvikling og forandringsprocesser, med positive resultater gennem mit motiverende lederskab og evne som ’brobygger’.  

Udover coaching og rådgivning arbejder jeg blandt andet med mit program ’dit indre lederskab™’. Et lederskab der udspringer fra kernekraften, hvorfra beslutninger kan træffes med afsæt i egne værdier. Jeg tager udgangspunkt i det, der går godt, og viser vejen til en sund udvikling, med positiv ekspansion. Programmet har sigte på den enkeltes evne til at reflektere og til at opnå større personlig forståelse og indsigt. Det er bygget op omkring øvelser i kombination med coaching, der har rødder i den kognitive, narrative og systemiske lære. 

Jeg er samtidig underviser, kursusudbyder og aktivt bestyrelsesmedlem.

Uddannelser (uddrag)

  • Cand.Jur, Københavns Universitet
  • Lederuddannelser fra bl.a. IMD, Lausanne
  • Erhvervscoach, Transition Coach EMCC Practioner 
  • Executive Board Programme, Insead Frankrig
  • Certificeret Meditation- og Ýogalærer

Skuld i København har under Helles ledelse gennemgået en organisatorisk positiv udvikling og modernisering med optimering af ressourcer. Fokus på medarbejdernes forhold, kundeforhold og udvikling af forretningen.

Ståle Hansen, President & CEO, Assuranceforeningen Skuld

Samarbejds­partnere

AS3 Executive

Hos AS3 executive får du professionel og kompetent sparring, når du vil sætte nye mål som topleder – og nå dem. Eller når du skal finde den hurtigste vej dit næste direktørjob. Vi er markedsledende på outplacement, og vi er alle erfarne rådgivere med en stærk ledelsesbaggrund inden for dansk og internationalt erhvervsliv.

Besøg:  www.as3executive.dk

People-Balance, Helle Bjerre

“Bæredygtighed handler om både People, Planet og Profit. Jeg integrerer bæredygtighed  og FNs verdensmål i min egen virksomhed ved at arbejde i partnerskab med andre (mål 17) og ved at inddrage “sundhed og velvære” i de processer vi tilbyder (mål 3). Det er min overbevisning at den enkeltes sundhed og velvære (People), er en forudsætning for at skabe sunde og bæredygtige virksomheder (People, Planet, Profit)”

Besøg: www.people-balance.dk

Alkaline Living, Bettinna Delfs

Jeg giver viden og redskaber til at bringe kroppen i naturlig topform og sindet i balance. Der hvor det er sjovt og skønt at være. Der hvor der er vilje og mål til at forfølge ønsker og mål.

Besøg:  www.bettinnadelfs.com

Yogafactory, Kristina Babette Larsen

Studiet engagerer en række dygtige undervisere. Ønsket er at alle skal føle sig velkomne og få fantastiske oplevelser gennem yogaen, fornyet energi, livsglæde, fysisk styrke og fred i sindet. Kristina er den ene indehaver af studiet og har en baggrund som sygeplejerske og kostvejleder og har utallige yogauddannelser. Hun underviser ud fra et holistisk og kærligt menneskesyn.

Besøg: https://yogafactory.eu/

Hot Yoga Denmark, Lis Molinari

Hot Yoga Denmarks mission er at inspirere folk til gennem udøvelse af yoga at leve et kreativt, powerfuldt and levende liv. Et liv hvor du oplever enhver udfordring i livet med samme lethed som den der kendetegner et åbent hjerte. Vi kalder det “Power Treat”. Studiet blev grundlagt af Lis Molinari i 2015.

Besøg: www.hotyogadenmark.dk

Samsara Kropsterapi,
Lars Ilyas Jægerfeld Kristoffersen

Lars har arbejdet som ManuVision kropsterapeut (Body-SDS) siden 2016. Samsara Kropsterapi er en behandlingsform, som er rettet mod såvel fysiske som mentale spændinger. Det kan fx være hovedpine, spændinger i nakken, stress, depression, vejrtrækningsproblemer, rygsmerter, søvnproblemer. Behandlingen er en kombination af: fysioterapi, massage, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker, stræk, akupressur, arbejde med kroppens meridianbaner, krystalhealing, zoneterapi, kranio sakral terapi og samtaleterapi. 

Besøg: https://samsara.dk/

Dorte Konbæk

Mine forskellige behandlingsformer bidrager til at skabe balance i krop og sind. Jeg bruger ansigtszone- og refleksterapi, stress ansigtszone- og refleksterapi samt Japansk Lifting, som alle er særdeles effektive metoder. Min vision er at hjælpe så mange som muligt fysisk, åndeligt og mentalt. Det giver mig en følelse af glæde og meningsfuldhed at have med mennesker at gøre og hjælpe dem til at få det bedre.

Besøg: www.dortekonbaek.dk